--> -->

Directorul CNI, detalii despre construirea unui nou stadion Dinamo


-->
Dinamo ar putea avea în curând un nou stadion în Ștefan cel Mare. Directorul Companiei Naționale de Investiții a dat detalii despre acesta și ce probleme au mai apărut.

”Stadionul va fi amplasat tot în zona velodromului. Clubul Dinamo a identificat soluții juridice astfel încât să poată preda către CNI o suprafață mai mare de teren decât amplasamentul actual al velodromului, respectiv și terenul de rugby și terenul Piți Varga.

Pornind de aici lucrăm cu proiectanții pentru a găsi cea mai buna variantă, atât din punct de vedere al capacității cât și din punct de vedere al respectării reglementarilor urbanistice și distanțelor față de proprietățile private adiacente complexului sportiv.

O altă problemă este legată de stația de pompare situată în apropierea velodromului, care colectează atât apa pluvială, cât și freatica. Aceste pompe asigură drenajul și evacuarea apelor din Complexul Dinamo, având în vedere că acesta este situat cu 10-12 metri sub cota 0. Vorbim de mai multe bazine și puțuri forate a căror relocare este dificilă, de aceea incercăm înglobarea acestora în noul stadion”, a declarat Adrian Cefalan pentru digisport.ro.

Citește și:

Comparația pe care a făcut-o Contra între Negoiță și Cortacero

-->
Previous Comparația pe care a făcut-o Contra între Negoiță și Cortacero
Next S-au unit după victorie! Hotărâre de ultimă oră la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.