Dinu, replică extrem de DURĂ pentru Becali: ”Așa îi spune lumea”


Cornel Dinu a luat foc astăzi când Gigi Becali s-a luat de faptul că el stă cu câinele său în casă și comandă în casă la alții de la TV. El i-a oferit o replică extrem de dură finanțatorului FCSB.

”E o diferență foarte mare între noi. Îmi vin multe în cap. El exploatează și animalele alea. N-am nimic cu plimbatul oilor prin centrul comunei Pipera. N-am nimic cu oieritul, e o meserie nobilă, dar el nu știe ce să facă cu oile, le sacrifică.

Cunosc o mulțime de macedoneni de calitate, sunt prietenii mei. Nenorocirea este că apar astfel de amărâți mental sau rebuturi comportamentale. El este o victimă. În România, după anii ’90, s-au rupt barierele. Au venit mulți în centru, care au vrut să aibă orice, cu orice preț. Nu intru în amănunte legat de cum a făcut el averea, nu mai intru în detalii.

El nu poate să înțeleagă ce înseamnă afinitatea dintre câine și om. În toată lumea, aceste animale sunt considerate cei mai buni prieteni ai oamenilor.
Eu am prins de mic dragostea asta, tatăl meu avea 60 de câini.

În toate popoarele care se respectă, ajunse la o anumită cenzură intelectuală, oamenii ca el nu apar la televizor. Modelele adevărate sunt date la o parte și vin aceste rebuturi comportamentale, «Fecali» cum îi mai spunea lumea de prin presă, care ne umplu ziua cu amărăciune”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și:

Primul 11 ideal al sezonului regulat în opinia lui Dinu. Câți dinamoviști sunt

-->
Previous Un fost dinamovist este cel mai bine cotat fotbalist român. Valorează 12 milioane de euro
Next Primul 11 ideal al sezonului regulat în opinia lui Dinu. Câți dinamoviști sunt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *