Dinu oferă noi informații despre investitori


Cornel Dinu a dezvăluit că în acest moment ar exista un fond de investiții din Statele Unite ale Americii, care ar fi interesat să investească pe viitor la Dinamo. De asemenea, și un om de afaceri român, nu extrem de potent financiar, dar atașat de clubul din Ștefan cel Mare, ar tatona această pistă.

Aceste dezvăluiri au fost făcute chiar în momentul în care Dinamo a ajuns la un minim istoric din punct de vedere sportiv. Echipa alb-roșie riscă să ajungă pentru prima dată de la înființare în Liga 2. „Câinii” vor juca la baraj contra „fraților” de la Universitatea Cluj, pe 21 mai în deplasare și pe 29 mai în „Groapă”. Însă, odată cu acest anunț făcut de Cornel Dinu, fanii au motive să spere la un viitor mai bun pentru echipa lor.

În primul rând, este vorba de a așeza o structură reală a societății. Și lucrul cel mai important, de a găsi o finanțare reală. Din anumite informații pe care le am, se pare că la ora actuală sunt cam trei lucruri foarte interesante. Al treilea chiar o să vă suprindă. Am niște informații în acest sens, care s-ar putea să nu fie departe de adevăr.

Se pare că la ora actuală există un fond de investiții occidental, se pare că american, interesat de a prelua Dinamo. Ar mai exista un investitor de sorginte neaoșă, care n-ar avea avea prea mulți bani, dar care ar fi un om de atașament de Dinamo și cu o anumită capacitate de conducere”, a spus Cornel Dinu la ProSport Live.

Citește și:

Mutu, debusolat la Rapid: ”Dacă nu marca Mioveni, băteam noi cu 2-0!”

Previous Declarațiile jucătorilor despre baraj
Next Se anunță spectacol în tribune

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *