Dinu l-a tăvălit pe Becali și aduce aminte de spartani! Reacție extrem de dură


Nu doar Dinamo e în criză. Mai sunt și alții, care se țin de glume pe internet. Iar Cornel Dinu i-a luat la ochi, probabil, săturându-se să tot critice numai echipa de suflet. Mister i-a criticat pe Nicolae Dică și pe Gigi Becali, iar tonul a fost extrem de dur!

Mai întâi, „Procuroru'” l-a lovit pe Dică, la Telekom Sport: „Săracul, este o glumă a soartei fotbalistice. El nici nu se poate impune, nici nu poate antrena. A fost adus ca plastilină și, din păcate, a intrat în jocul ăsta. Acest joc îl va curăţa mai devreme sau mai târziu. Trebuie să ai demnitate, să ai coloană vertebrală. Nu poate să vină amărâtul ăla fotbalistic din Pipera și să zică «Bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla!”.

Apoi, Dinu l-a tăvalit pe Becali: „Comerciantul ăsta, negustorul ăsta care are echipa, Doamne… este groaznic ce povestește şi cum dă cu noroi în fotbal prin ce face. Şi cu toate acestea, i se dă credit şi este pe toate canalele, vorbeşte non-stop. Îmi vine în cap cum procedau spartanii. Dacă vedeau că un nou născut nu era făcut ca lumea, era sălbăticia de atunci, dar a mai rămas pe undeva şi astăzi, dar sub alte forme, deci dacă nu era în regulă copilul, îl luau și-l aruncau de pe stânci”.

-->
Previous Țeapă de 50.000 de euro! Fost campion "ars" cu o sumă importantă
Next VIDEO Unibet i-a luat la întrebări pe jucătorii lui Dinamo. Răspunsuri FOARTE TARI

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *