Dinu îl face praf și pe Contra. Ce a putut să spună


România a făcut doar egal în această seară cu Serbia, pe teren propriu, și Dinu a comentat meciul în stilul său caracteristic în direct la GSP Live.

„Nu prea m-am uitat la meci, a fost mai interesant să vorbesc cu câinele meu. Parafrazându-l pe Kusturica: «În Balcani, acest butoi de pulbere, trecutul este groaznic, prezentul este înfiorător și bine că viitorul nu există». Să lăsăm trecutul, că am avut totuși niște performanțe.

Sârbii au avut vreo 3 jucători care nu au jucat. Kolarov, Matic, Ljaic. Am avut și noi niște absențe, dar noi avem în general absențe. E foarte greu de ieșit de sub blestemul perioade petrecute cu Daum.

Jocul nostru în repriza secundă a semănat mai mult cu bătutul halviței, iar sârbii au presat degeaba. Îl au într-adevăr pe Mitrovic, care e destul de certat cu tehnica la rândului lui. Mai degrabă Contra ar fi folosit niște jucători tineri. Mai bine ar fi jucat cu Nedelcearu decât cu Tamaș, care a fost un jucător bun, dar depinde cum îl interpretezi”, a declarat Dinu la GSP Live.

Citește și:

Negoiță investește în clauzele antrenorilor, nu în transferuri! Cât i-a plătit și lui Claudiu

-->
Previous Echipele de start pentru România-Serbia
Next IPOTEZĂ ȘOC Rednic nu s-ar fi înțeles cu Dinamo. Cine ar reveni. Ce spun oficialii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *