Dinu Gheorghe o ironizează pe CSA Steaua


-->
Dinu Gheorghe, analistul ProSport, a prefațat meciul dintre Dinamo și CSA Steaua, din Liga 2, în direct la ProSport Live.

Înaintea acestei partide, fostul președinte al lui Dinamo a preconizat că în tribunele Arenei Naționale se vor aduna în jur de 15 mii de spectatori, dintre care cea mai mare parte va fi formată din suporterii lui Dinamo.

„(n.r. Este sau nu derby?) Tu știi foarte bine definiția derby-ului, da? Două echipe din același oraș… asta înseamnă derby. Sunt două echipe care au fost importante la un moment dat în fotbalul românesc, dar e un derby, e un derby de liga a doua. De când au apărut echipele sau cât vor mai fi în statutul ăsta pe care îl au acum, vedem.

Dinamoviști vor fi probabil 10-12 mii, dar nu știu câți vin de la Steaua. Dacă se adună 15 mii, eu zic că e o rețetă bună pentru liga a doua, mai cu seamă că sunt două echipe… Una care nu a jucat mai nimic până acum, chiar dacă acum a câștigat la Chiajna, jocul lui Dinamo este modest, iar cealaltă echipă… lumea care vine nu speră la nimic, pentru că ei nu pot promova, deci vin oameni așa ca să vină puțin la aer curat, să vadă culorile roș-albastre, să strige Steaua și ceva măscări vizavi de Dinamo și cam atât. Nu văd ce să îi atragă la echipa asta.

Mi-ar plăcea să câștige Dinamo, bineînțeles, dar nu știu ce va fi. Va fi, probabil, un meci care… Să vedem ce ne va arăta jocul ăsta, nu știu, mi-e greu să spun deocamdată”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Citește și:

Andrei Caramitru la un an de la moartea marelui actor Ion Caramitru: ”Probabil, asta se întâmpla”

Previous Răducioiu: „Nu mă voi uita la meci”
Next Mesaj războinic al lui Adi Popa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *