Dinu Gheorghe, dat afară după conflictul cu Ionel Culina


Dinu Gheorghe plătește cu vârf și îndesat conflictul cu Ionel Culina, ofițerul de presă al clubului Dinamo. El tocmai a fost concediat după ce mai bine de o lună este implicat într-un scandal mediatic. El l-a jignit în direct pe Ionel Culina după meciul din Ștefan cel Mare cu Dunărea Călărași.

”Este un om care a dezvoltat acest subiect, este vorba despre Johny Culina. Nu știu ce e la Dinamo, un fel de ofițer de presă pe acolo. Eu am lucrat 3 luni și jumătate cu el și nu mi-am dat seama ce e el pe acolo, dar e problema lui. Am vorbit cu el înainte de meciul Dinamo-Dunărea Călărași, am glumit, nici vorbă de altceva, dar el nu poate să se lepede de aceste apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat”, a declarat Dinu Gheorghe în direct la Digi Sport.

Un alt episod a avut loc la Călărași sâmbătă, când Dinu Gheorghe a avut un comportament suburban.

”Ne-am întâlnit la Călărași, eu eram cu Bogdan Bălănescu și a început să înjure. Eu nu l-am băgat în seamă, nu am reacționat și am mers în vestiar”, a mărturisit Ionel Culina.

În urma acestui conflict Digi Sport a decis să-i suspende contractul pe perioadă nedeterminată. El câștiga 150 de euro pentru fiecare emisiune la care participa.

Citește și:

CE BUN ERA! Jucătorul Under 21 care marchează și e aproape să fie iar campion

-->
Previous Totul pentru a aduce fanii înapoi. Ce decizie au luat conducătorii
Next CE BUN ERA! Jucătorul Under 21 care marchează și e aproape să fie iar campion

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *