Dinu e sigur de viitorul naționalei. Ce-i cere lui Contra


Cornel Dinu pune presiune pe Cosmin Contra după România-Norvegia, 1-1. Dinamovistul consideră că „Guriță” nu mai are ce căuta la echipa națională.

„Se știe faptul că avem o paletă de înjurături rar de întâlnit și la alte popoare, dar folosirea lor în public e inadmisibilă. Cei ce încearcă să-l scuze pe selecționer că ar fi tensionat, îi fac mai mult rău. Dacă nu-ți poți controla nervii și te depășește tensiunea jocului, neputându-ți controla pornirile, mai ales la acest nivel, e simplu: stai acasă!”, a declarat Dinu pentru GSP.RO.

„În momentul în care probabil că doar copiii din tribune, care au fost admirabili, nu i-au auzit expresia abjectă, e imposibil de crezut că actualul selecționer mai poate avea o autoritate reală într-un colectiv al echipei naționale.

El nu mai poate fi antrenorul României. Oricum era clar pentru toată lumea, de ceva timp, că numirea lui Contra a fost o alegere total nejustificată și nefericită pentru ceea ce a însemnat el, un fost doar bun jucător, dar fără un CV de antrenor care să-l recomande la un asemenea nivel”, a mai adăugat Dinu.

Citește și:

Probleme mari în defensivă. Un jucător s-a accidentat, altul e suspendat

-->
Previous Probleme mari în defensivă. Un jucător s-a accidentat, altul e suspendat
Next Ultimele detalii de la Dinamo. Doi jucători noi la antrenamente

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *