Dinu: „Cortacero a și uitat de Dinamo”


-->

Dinu Gheorghe, fostul președinte al lui Dinamo din urmă cu 6 ani a fost invitat la ProSport Live, a subliniat că nici măcar președintele Constantin Eftimescu nu știe care e situația clubului ajuns iar în insolvență.

„Cortacero a și uitat de Dinamo, așa cred! Negoiță a vrut să scape de presiunea asta cu Dinamo, era mare de tot, cu presa, suporterii. A găsit acest spaniol interesat de fotbalul românesc și a cedat acțiunile, cu condiția să nu fie înstrăinate decât cu acordul lui. Acolo este o secretomanie totală. Efimtescu, nici cei care sunt la club nu știu”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Se face aproape un an de când Cortacero era acționar majoritar cu acte la Dinamo. Dinamo a anunţat, pe 13 august 2020, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

Pe 30 septembrie 2020, Cortacero a prezentat noua conducere a clubului formată în majoritate din spanioli, iar suporterii se gândeau la revenirea în Europa. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, echipa fiind ţinută în viaţă cu mari eforturi, prin banii strânşi de suporteri, cu ajutorul Programului DDB.

Citește și:

Gigi Mulțescu, încă o dovadă de atașament față de Dinamo

Previous Un om de fotbal pesimist: "Urmează traseul Rapidului"
Next Noi detalii oferite de administratorul judiciar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *