Dinu: ”Am avut toată deschiderea față de Contra”


Nou scandal între Cornel Dinu și Cosmin Contra. Selecționerul României s-a dus recent la cafeneaua Ambiance, unde Dinu lua masa, să-l certe pe acesta pentru criticile pe care i le aduce la TV: ”Cine ești tu să vorbești despre mine la televizor?”, l-a întrebat tipând ”Guriță”.

Dinu a confirmat această întâlnire și a negat că îl urăște pe Contra din cauza unui meci din 1999, când l-ar fi suspectat de blat.

„Au existat niște zvonuri atunci, însă nu au pornit de la mine. Altcineva le-a inflamat. Eu nu pot să urăsc pe cineva nici măcar o zi, dar 20 de ani! Cu Contra, problemele au apărut după ce au făcut în vară la Dinamo el cu Mutu, când am văzut transferurile perfectate din nepricepere sau din interese oculte. Aducerea lui Albin, dezasamblarea întregii linii de mijloc, Palici-Busuladzici-Nistor.

Când în fotbal, se știe, există vorba «spune-mi ce mijloc ai ca să-mi dau seama de valoarea echipei tale!». Dovada că n-a existat ură este că în momentul în care el l-a înlocuit pe Andone am discutat de multe ori la telefon, am vorbit despre joc și am avut toată deschiderea față de Contra. Chiar a venit să ne salute pe mine și pe Cheran la restaurantul unde mâncăm în fiecare seară, a fost acolo împreună cu Jerry Gane. Ura există numai în capul lui! Așa a și început discuția aceea de la Ambiance. Acest coșmar este numai în capul lui!”, a declarat Dinu pentru GSP.RO.

-->
Previous Unde se joacă Dinamo-CFR Cluj. Cât vor costa biletele
Next Cum vede Dănciulescu primul 11 la națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *