Dinu, analiză dură a ”câinilor”. Se operează duminică


-->
Cornel Dinu a făcut o analiză foarte dură a echipei sale de suflet, chiar dacă are din nou probleme de sănătate și mâine va suferi o operație. ”Mister” are o hernie inghinală cu perforație a intestinului, ceea ce i-a cauzat dureri și i-a produs o ”gâlmă” cu un diametru de 2,5 cm.

”Voiau să mă opereze încă de ieri, dar am probleme de coagulare, iau anticoagulante și trebuie să fac niște injecții ca să nu fie necazuri la operație.

Operație de rutină, l-am întrebat pe profesorul Miron cât durează și mi-a răspuns «Cât o repriză, Mister, la câte reprize ai jucat tu nici n-o simți»… Ce să fac, asta e… Am fost eu operat pe inimă, am avut sternul tăiat și cusut cu sârmă, trei luni m-a durut în fiecare secundă și am supraviețuit” a spus Cornel Dinu, potrivit Fanatik. Intervenția va avea loc la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Dinamo l-a îmbolnăvit pe Dinu: „Blestemul continuă! Efectul atâtor ani de conducere cu escroci amatori”
„N-am crezut că Dinamo poate să ajungă în halul ăsta… Este lipsă totală de valoare, este efectul felului în care a fost condus Dinamo de foarte mulți ani. Și acum se plătește nota de plată. Există și neșansă, eu mai stau să mă gândesc și la «amănuntele» izoterice. Blestemul continuă, e încă în curtea lui Dinamo.

O mai spun o dată: e efectul atâtor ani de conducere cu escroci amatori a fotbalului dinamovist, la care se adaugă, ca încă o pedeapsă, că aceia care s-au fotografiat ca salvatori pe terasa blestemată de unde a plecat Ceaușescu sunt în continuare în club, bine-mersi, oamenii lui Cortacero” a precizat Dinu pentru sursa citată.

”Problema e că aduci un Morsay, un Gueye, care sunt niște nenorociri de prieteni ai fotbaliștilor”

„O dată pentru totdeauna sper ca suporterii să înțeleagă că tot ceea ce fac este absolut minunat, poate să ducă la salvarea echipei, dar de aici și până la a conduce echipa e 0-5 cu Viitorul. O conducere colectivă nu înseamnă decât dezastru CAP.

Trebuie să existe cineva care să monteze niște profesioniști, niște oameni care știu ce-i cu Dinamo și ce trebuie făcut în contextul ăsta la Dinamo. Și cu Puljic, și cu Sorescu, și cu Nemec, eram tot pe-acolo… Problema e că aduci un Morsay, un Gueye, care sunt niște nenorociri de prieteni ai fotbaliștilor, n-au dat o minge de la noi la noi” a încheiat Cornel Dinu.

Citește și:

Fostul președinte al lui Dinamo, analiză pertinentă: ”Asta e problema”

Previous Fostul președinte al lui Dinamo, analiză pertinentă: ”Asta e problema”
Next Ultimele informații despre Jerry Gane: ”Nu i-a cerut nimeni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *