Dinu a descifrat combinația de la Dinamo: ”Ei au pus la cale totul”


El Nuevo Dinamo este un eșec total și Cornel Dinu spune că a investigat cine se află în spatele acestei ”înșelătorii”, așa cum o numește el.

”Generația noastră nu e pregătită să înțeleagă ingineriile financiare. Cam același lucru e și la Dinamo. Sunt siderat. Ce vă pot spune e că e o mare înșelătorie pusă la cale de o combinație de ardeleni, îl scot pe domnul Țălnar de aici, în care apare și domnul ăsta cu pantofi de lac(n.r. Toma Săpașu). Am rămas siderat, nu-mi vine să cred că s-a ajuns la așa ceva.

De opt luni se vorbește despre interesul unui grup financiar. Lucrurile sunt neverosimile.

Eu am descifrat totul. Cortacero probabil că-l cunoaște pe acest Melero Marin, care a mai apărut, dar lumea nu bagă de seamă. Marin a fost contabil la Getafe, sunt spusele celor de la Dinamo, e un cunoscut al lui Cortacero. Eu m-am interesat și am vrut să știu ce s-a întâmplat. Marin a vrut să ia Almeria cu Cortacero. Problema e simplă. Au apărut Șerdean, care e căutat în lumea justiției, și transferurile sunt făcute, toate, de Marin, care se ocupă și de fotbal, și de jucători”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Mister a mai precizat: ”Organizările în România, după 1990, au fost asocieri în privința comiterii de infracțiuni. În privința lui Dinamo e mai greu. Seamănă cu încercări de tâlhărie la drumul mare”

Citește și:

Ante Puljic intră cu talpa în șefii spanioli: „Despre asta este vorba”

Previous Ante Puljic intră cu talpa în șefii spanioli: "Despre asta este vorba"
Next Contra, păcălit din nou de Cortacero. Prizonier în Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *