Dinamovistul căruia i se va mări salariul după meciul cu Academica Clinceni


În etapa a 18-a a Ligii 1, Dinamo a fost învinsă de Academica Clinceni, 0-1, și a bifat a 13-a înfrângere din acest sezon. Doar că, clubul din Ștefan cel Mare a mai primit o lovitură din partea ilfovenilor. Elevii lui Adrian Falub s-au impus și în etapa a 19-a, de data aceasta împotriva celor de la FCU Craiova, 2-1, și i-au trimis pe „câini” pe ultimul loc în clasament.

În partida cu Clinceni, Mircea Rednic l-a aruncat în luptă pe Antonio Bordușanu (17 ani), iar puștiul a avut o evoluție curajoasă, în prima repriză lovind transversala cu un șut din afara careului. În cele din urmă, în minutul 59, Bordușanu a fost înlocuit cu Marco Ehmann (21 ani).

Evoluția tânărului nu a rămas fără ecou, iar după dezastrul cu Academica Clinceni, în cadrul ședinței care a avut loc miercuri, la sediul firmei RTZ, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 – societate aflată în insolvență, a fost luată decizia de a i se mări salariul lui Bordușanu.

Din informațiile obținute de PlaySport.ro, jucătorul, care este internațional la loturile reprezentative vârstei lui, câștigă câteva sute de lei lunar. La clubul din „Ștefan cel Mare”, plafonul financiar prevăzut pentru contractele juniorilor este fixat între 600 lei și 1000 lei.

Aflat la întâlnirea la care au mai fost prezenți antrenorul Mircea Rednic, Adrian Zăvăleanu (reprezentant RTZ), Marian Juhasz (unul dintre oamenii de afaceri care au susținut financiar echipa) și Iuliu Mureșan (administratorul special), Gheorghe Nițu, membru DDB Elite, cu un card cu o valoare de susținere de 19. 480 euro pe an și, la rândul lui, sponsor al echipei cu sume importante virate în ultima perioadă, s-a angajat să-i ofere „un salariu decent” puștiului Bordușanu.

Cu o condiție! Cel cunoscut în sferele dinamoviste drept „Tata Nițu” a spus că vrea să-l cunoască personal pe tânăr și să vadă cum se descurcă la școală. Gheorghe Nițu (78 ani) a promis că, după această întâlnire, o să susțină, cât timp este nevoie, contractul stabilit de conducere pentru Antonio Bordușanu.

Citește și:

Susține că e mare dinamovist, dar este pesimist: ”Ce să facă Rednic? Va retrogada”

-->
Previous Pablo Cortacero revine în prim plan
Next Un fost conducător din Seria A, la un pas de preluarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *