Dinamovistul care l-a învins pe Adebayor: ”Era frustrat”


La Dinamo au ajuns până acum 14 jucători, iar unul s-a duelat în trecut cu Adebayor. La doar 15 ani, portarul actual al ”câinilor”, l-a învins pe marele atacant african l-a un antrenament al echipei mari a lui Arsenal.

”Fotbalistic, am mentalitatea câștigătoare de irlandez. Personalitatea am luat-o de la mama, este de norvegian. Eu sunt născut și crescut în Norvegia, dar tata este irlandez.

hotel iceberg balcic-->

Când aveam 15-16 ani am plecat la un club din Norvegia la Arsenal. Am ajuns la echipa Under 18, dar și la cea de rezerve. M-am antrenat și cu echipa mare. Acea perioadă a însemnat foarte mult pentru dezvoltarea mea fotbalistică. L-am cunoscut pe Arsene Wenger, dar nu am discutat foarte mult, doar lucruri generale. El este un tip foarte calm civilizat. Arată foarte multă modestie, așa că ne simțeam bine în preajma lui. ne lăsa să fim noi, nu ne inhiba.

Îmi amintesc că odată când m-au chemat la antrenamentul echipei mari, am scos o minge foarte grea a lui Adebayor. Eram în situația de unu contra unu și am câștigat duelul. Wenger m-a felicitat, a fost un moment foarte bun pentru mine. Adebayor era frustrat din cauza ratării, dar e un băiat de calitate, nu a ținut prea mult supărarea”, a declarat Sean McDermott, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Giani Kiriță, provocat la bătaie de un fotbalist cu 284 de meciuri în Liga 1

Previous Giani Kiriță, provocat la bătaie de un fotbalist cu 284 de meciuri în Liga 1
Next VIDEO Dialogul lui Alexandru David cu omologul său de la Sepsi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *