Dinamovistul care este aproape de ”U” Cluj


-->
U Cluj a produs surpriza și a trimis-o pe Dinamo în Liga 2, iar FANATIK a aflat că acum se pregătește să le mai dea o lovitură ”fraților” începând negocierile cu un atacant din Ștefan cel Mare.

Jucătorii lui Erik Lincar au primit un bonus important din partea conducerii pentru promovarea în Casa Pariurilor Liga 1, din informațiile FANATIK titularii încasând câte 20.000 de euro fiecare.

U Cluj a sărbătorit cum se cuvine revenirea în elita fotbalului românesc după o pauză de 7 ani, dar conducătorii clubului au început deja să lucreze pentru sezonul viitor și, din informațiile FANATIK, negociază deja cu un atacant de la Dinamo.

Cel vizat este Vlad Morar, marcatorul unicului gol al ”câinilor” în baraj. Fotbalistul de 28 de ani nu își mai dorește să continue în Ștefan cel Mare și din această cauză a acceptat discuțiile cu oficialii Universității.

Morar, care și-a început cariera la U Cluj, a mai jucat pentru ”șepcile roșii” în două rânduri, în sezoanele 2011-2012 și 2014-2015, reușind să marcheze 7 goluri în 21 de meciuri. În cea de-a doua etapă la Cluj, el a ajuns cu Universitatea până în finala Cupei României.

Atacantul care a dat 5 goluri în 14 meciuri de la sosirea la Dinamo în luna februarie, a mai jucat în cariera sa la formațiile Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim, Rapid București, ASA Târgu Mureș, FC Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari, UTA Arad și Gaz Metan Mediaș.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

Previous Anunț important: „Ne vom întâlni în iulie”
Next Ce jucători vor să rămână la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *