--> -->

Dinamovistul care debutează astăzi la Națională


-->
România u20 va întâlni în mai puțin de o jumătate de oră, de la ora 19:00, selecționata Portugaliei U20.

Selecționerul Bogdan Lobonț a ales primul 11, la primul meci din istorie pentru România U20!

Alexandru Borbei-Darius Grosu-Daniel Bîrzu-Deniz Giafer-Gabriel Buta-Darius Ghindovean-Constantin Grameni-Ștefan Pănoiu-Robert Mustacă-Luca Andronache-Ștefan Bairam

„Naționala U20 a României a fost înființată în urma deciziei Comitetului Executiv din noiembrie 2020, din dorința de a oferi continuitate tinerelor generații. România este singura țară din Europa de Est cu o selecționată la acest nivel de vârstă. Prin această competiție se oferă o experiență internațională jucătorilor care fac tranziția de la nivel U19 spre naționala de tineret. Competiția oferă o oportunitate de dezvoltare și arbitrajului românesc.

Comisia Centrală a Arbitrilor va delega brigăzi de arbitri de perspectivă pentru a conduce partide în celelalte țări participante și, astfel, pentru a acumula experiență la nivel internațional”, posta forul prezidat de Răzvan Burleanu.

„Sunt optimist! Am avut puţin timp la dispoziţie ca să ne cunoaştem, dar l-am folosit la maxim. Fotbalul românesc este plin de talente. Este de datoria noastră să le dezvoltăm talentul şi calităţile. Băieţii care sunt prezenţi aici sunt foarte receptivi, în aceste zile au fost ca un burete, au încercat să absoarbă toate informaţiile”, a declarat Bogdan Lobonț în conferința de presă premergătoare duelului cu Portugalia U20.

Meciul va fi pe DigiSport 1.

Citește și:

Ahmed Bani, optimist: ”Sunt ca acasă și mă simt bine”

-->
Previous Ce portar își dorește Dinamo
Next Dinamo vrea un jucător dat afară de Dan Petrescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.