Dinamoviștii și-au ales președintele DDB


Eduard Ziriakus-Galan este de astăzi, 17 august 2022, noul președinte al Programului Doar Dinamo București. Acesta a anunțat că suporterii clubului Dinamo pot spera la promovare chiar din primul sezon petrecut în istoria sa în Liga 2.

La patru ani distanță de la înființarea programului, DDB a organizat alegeri și și-a desemnat noul președinte. Cel care îl înlocuiește pe Cristian Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, este Eduard Ziriakus-Galan. Brașoveanul care a câștigat alegerile cu 75.9% din voturi – rezultatele fiind, la momentul transmiterii acestei știri, în proces de validare – a stat de vorbă cu ProSport și a anunțat ce urmează la Dinamo în perioada următoare, din punctul de vedere al suporterilor.

Noul președinte al DDB, Eduard Ziriakus-Galan, spune că a avut mai multe discuții cu administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, și că a vorbit și cu administratorul special Vlad Iacob, oficiali despre care spune că vor fi complet responsabili de hotărârile administrative care se iau la club în această perioadă.

”Mi-am asumat să muncesc pentru Programul DDB. Vrem să formăm o echipă mare, astfel încât toți membrii să simtă că este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Vom transmite un formular prin intermediul căruia cei interesați ne vor transmite ce aptitudini au și în ce fel vor putea ajuta.

Hotărârile le va lua o comisie din care vor face parte reprezentantul Asociației Peluza Cătălin Hîldan, președintele DDB și reprezentantul sponsorilor (n.r. persoana desemnată de membrii care donează minim 2.000 de euro în fiecare an).

Am o relație bună cu Răzvan Zăvăleanu, am vorbit o dată și cu Vlad Iacob. Sunt foarte buni profesioniști, iar din punct de vedere administrativ este treaba lor ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat noul președinte al DDB pentru ProSport.

Întrebat dacă Programul Doar Dinamo București va putea asigura un buget care să le permită suporterilor să viseze la promovare încă din acest sezon, Eduard Ziriakus-Galan s-a declarat optimist: ”Da! Vom da drumul mai multor programe și, dacă vom reuși să le implementăm pe cele mai multe dintre ele, se va putea asigura acest buget.”

Citește și:

Românii, campioni la turism în Bulgaria. Cifre oficiale

Previous Două transferuri anunțate astăzi
Next Dorin Iacob: „Demersuri foarte-foarte avansate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *