Dinamoviștii râd de rivali


Seară neagră pentru toate echipele românești participante în Conference League. FCSB, Sepsi și CSU Craiova, toate 3 eliminate pe rând, astfel că CFR rămâne singura reprezentată a României în competițiile europene.

Eliminarea echipei patronate de Gigi Becali a fost „gustată” din plin de către suporterii dinamoviști. Cei din PCH au postat un mesaj special pentru rivalii din Berceni.

„3000 DE BILETE VÂNDUTE DUPĂ ”MINUNEA DE LA EREVAN”

În 2013, înaintea unui meci cu Celtic Glasgow, clubul Shakthar Karagany a sacrificat o oaie, aceasta fiind o veche tradiție în Kazahstan. UEFA a reacționat foarte dur și a amenințat că vor sancționa clubul dacă vor mai fi sacrificate oi. ÎN SEARA ASTA AU COMIS-O DIN NOU și suntem curioși ce va spune UEFA.

Noi avem un alt ritual. Nu cu oi, ci cu lei. Înainte de fiecare meci, sacrificăm 10-20 de lei și cumpărăm bilete pentru a susține Dinamo.

În seara asta, câinii au luat cu asalt platforma www.bilete.ro pentru a sărbători ”Minunea de la Erevan” și în două ore s-au dat aproape 3000 de bilete. Haideți să continuăm sărbătoarea!

Regula este aceasta: punem niște bilete la comentarii și adăugăm un mesaj pentru Meme sau pentru eroul de la Erevan, marea vedetă a fotbalului european, Tattybayev.

Nu că ne bucurăm de răul altora, dar prea ne doreau dispariția profetul din imagine(Gigi Becali)… ”

Citește și:

Gigi Becali i-a distrus pe toți: ”Puteam să spun că o să mor, dar niciodată o rușine ca asta”

-->
Previous Doi fundași s-au alăturat echipei
Next Dușan Uhrin: „Poate m-ar împușca”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *