Dinamoviștii pun tunurile pe FRF și Gigi Becali: ”N-a murit”


Cazul din semifinalele Cupei României, de la Dinamo-FCSB, atunci când Andrei Vlad nu avea drept de joc, este judecat astăzi la Comisii. Suporterii acționari ai lui Dinamo consideră însă că se știe deja verdictul.

”CEAȘCĂ N-A MURIT!
Dreptatea în cazul cartonașelor lui Vlad este de partea noastră. Dar se pare acest lucru contează mai puțin. Sunt alte lucruri mai importante pentru cei care decid:
1. FRF nu trebuie să se facă de râs, pentru că are o parte din vină.
2. FRF s-a antepronunțat în acest caz. A făcut-o înainte de a judeca speța, pentru a descuraja demersurile din partea lui Dinamo.
3. FRF i-a promis deja lui Becali că va juca Finala Cupei.
4. FRF crede în legenda conform căreia fcsb este cea mai iubită echipă din România și nu trebuie să te pui rău cu echipa poporului.

Pe vremuri, echipa poporului era stăpânită de ”famiglia” Ceaușescu. Valentin avea putere peste orice decizie a FRF, așa cum a demonstrat după Finala Cupei din 1988, când Dinamo câștigase Cupa după 3-0 la masa verde.
Echipa lui Ceaușescu se retrăsese de pe teren înainte de fluierul final al arbitrului, la indicațiile date de Valentin din înaltul tribunei oficiale.

Inspirtată ca întotdeauna, galeria noastră, afltată la Tribuna a 2-a (pentru că de fiecare dată era cea mai numeroasă) a început să scandeze: ”steaua, stați puțin / vă dă Cupa Valentin!”

Acum, în locul lui Valentin îl avem pe cel care poartă costum gri cu dungi la cămașă de mătase, asortată cu kitsh-urile aurii de pe pereți. Palatul de pe Aviatorilor are mai multă influență astăzi decât aveau cabinetul 1 și 2 din Comitetul Central al FRF.

Culmea este că tot astăzi, în alte birouri, s-a decis că steaua este campioana Ligii a 4-a. Păi n-ar fi păcat să nu promoveze mai ușor, când stadionul e aproape gata?

VOM REVENI CU AMĂNUNTE LEGATE DE PREVEDERILE DIN REGULAMENT în cazul Cupei României.

Lupta noastră continuă prin aderarea la Proiectul Socios care ține Dinamo în viață. Înscrie-te aici: www.programddb.ro”, se arată pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Citește și:

E oficial! Iohannis a vorbit despre Starea de Alertă

Previous Mesajul lui Piscitelli după despărțirea de Dinamo: ”Pentru toate emoțiile”
Next Cristi Borcea știe care va fi parcursul lui Dinamo cu Mulțescu și Țălnar: ”Asta cred”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *