Dinamoviștii, protest inovativ: ”Românii nu se vor mai atinge de lucrurile care vin din Spania”


Dinamoviștii dovedesc multă inventivitate și au de gând să pună presiune pe autorități ca să-i ajute în demersul lor de a-i denunța pe spaniolii care au pus mâna pe club și nu mai vor să-i dea drumul până nu ajunge la faliment. Pentru că bani în conturi nu pompează decât suporterii, prin DDB.

”Așa le strigăm și noi lui Melero, lui Cortacero, lui Couto, lui Rufo și tuturor celor care fac parte din acest grup infracțional organizat. ”Hoților! Noi tot vom salva Dinamo din mâinile voastre, dar ne pare rău că niciunul din milioanele de români care știu ce-ați făcut nu se vor mai atinge de vreun lucru care vine din Spania.”
În afară de plângerile penale care-i așteaptă pe toți săpașii, se mai întâmplă ceva. Un fenomen care se va rostogoli și va fi greu de ținut în frâu.

Asta după ce sute de suporteri au scris Ambasadorului Spaniei, au cerut un răspuns și au fost ignorați cu desăvârșire. Ne-au scris câțiva câini care astăzi vor merge la banca spaniolă unde au conturi deschise. Vor închide totul și se vor muta la alte bănci.

Ne-au scris tineri care au printat zeci de mii de stickere pe care scrie ”Made in Spain? NO, GRACIAS! Jos labele de pe Dinamo!” Acum împânzesc orașele cu așa ceva.

E greu cu câinii! E FOARTE GREU! Nu doar pentru că suntem mulți, ci mai ales pentru că suntem implicați și pentru că suntem creativi. Unii vor spune ”Ce treabă are Spania cu Cortacero!?”

Tocmai asta e ideea. Cortacero e un om de paie, un paravan al unor personaje influente din fotbalul spaniol.
L-au pus pe papagal în față și dacă noi ne luptăm doar cu el, ei și-au atins scopul. Tocmai pentru asta e pus acolo. Să încaseze el și toți profitorii să-și vadă liniștiți de spălarea de bani și de distrugerea unui club de tradiție din Europa.

NU NE MAI ATINGEM DE NIMIC ROȘU ȘI GALBEN! Vom mânca și corcodușe dacă e nevoie, doar ca să vedem cum se strică pe tarabe fructele care vin din Spania.

Made in Spain? NO, GRACIAS!”
JOS LABELE DE PE DINAMO!

Solicităm autoritățile din România să se autosesizeze în legătură cu ceea ce se întâmplă la Dinamo! Culmea, chiar la clubul din curtea Ministerului de Interne. Apreciem că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunilor de: Înșelăciune, art. 244 CP, Gestiune frauduloasă în formă agravată, art. 242, alin. 1 și alin. 3, Constituire de grup infracțional organizat, art 367 CP, Spălare de bani, Art 49 lit a) și b) din Legea 129/2019

Cerem ca fostul acționar majoritar, alături de toți cei implicați în tranzacția vânzării clubului, să fie audiați ca martori.
DISTRIBUIȚI PESTE TOT!

PS: Noi știm ce avem de făcut mai departe: ÎMPINGEM TĂVĂLUGUL LA VALE prin înrolarea noastră în www.programddb.ro, PENTRU CA DINAMO SĂ CONTINUE SĂ EXISTE!”, se arată pe Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Negoiță, avere impresionantă. Top Capital cei mai bogați români din sport

Previous Negoiță, avere impresionantă. Top Capital cei mai bogați români din sport
Next Dănuț Lupu despre viitorul lui Dinamo: ”Va fi o nouă echipă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *