Dinamoviștii, obligați să anuleze deplasarea la Giurgiu


Academica Clinceni nu vrea fani dinamoviști în tribune la Giurgiu, astfel că partida se va juca fără spectatori. 500 de „ultrași” din PCH ar fi dorit să facă deplasarea.

Conform FANATIK, Academica Clinceni a cerut Jandarmeriei ca partida cu Dinamo, de pe propriul teren, să se joace fără spectatori. În ciuda faptului că ar fi putut fi prezenți fani în limita a 30 la sută din capacitatea arenei din Giurgiu.

Aproximativ 500 de fani din PCH plănuiau să facă deplasarea pentru a o încuraja pe Dinamo în partida cu Academica Clinceni. Motiv pentru care oficialii gazdelor au preferat să-și folosească dreptul de a închide arena pentru partida de vineri.

Dinamo ar fi vrut ca meciul cu Academica Clinceni să se dispute în Şoseaua Ştefan cel Mare, numai că s-au lovit de refuzul ilfovenilor, care au rămas la varianta iniţială, Giurgiu.

“Câinii” se bazau pe faptul că Academica a jucat în “Şoseaua Ştefan cel Mare” cinci meciuri pe teren propriu din totalul de opt de până acum. Totuşi, oficialii de la Clinceni au refuzat această variantă.

Comunicatul PCH

„NU VĂ MAI BATEȚI JOC DE SUPORTERI!

Tipul din imagine este Iulian Stoica, patronul clubului cu nume pretențios ”Academica” Clinceni.
Când cei de la Clinceni au avut nevoie de stadion, Dinamo le-a pus la dispoziție arena din Ștefan cel Mare. Acum s-au mutat la Giurgiu, unde urmează să-i întâlnim mâine seară.

Din păcate, domnul Iulian Stoica a preluat obiceiul prost al celor de la Astra Giurgiu și caută orice cale prin care să împiedice accesul suporterilor noștri pe stadion. Cei de la Astra puneau prețuri prohibitive pentru că se temeau de prezența noastră și de atmosfera pe care o puteam crea. Ne înghesuiau într-un țarc în sepranța că vom fi cât mai puțini.

Stoica face altceva: inventează motive pentru ca noi să nu putem intra pe stadion. Ca și cum nu sunt suficiente toate filtrele prin care trebuie să trecem: vaccin, certificat, teste covid, ziua și ora meciului, distanța, temperatura de afară.

Printre motivele invocate este și acela că nu poate asigura paza la meci. Ca și cum s-ar aștepta la vreo încăierare între suporterii noștri și ultrașii periculoși ai Clinceniului.

Dacă o echipă nu-și permite să organizeze, să găzduiască un meci, SĂ NU MAI FIE PROGRAMATĂ!
N-au ce căuta în Liga 1 cluburi care nu respectă nici măcar un minim de fair-play!

Se pare că în încercarea de a pune piedici, au reușit să împingă meciul la ora limită de la care sunt impuse și alte restricții.

Nu e suficient că etapa trecută am fost programați vineri și am jucat acasă fără suporteri, în timp ce privilegiații Ligii 1 au jucat în zilele următoare cu public.

CEREM SĂ SE FACĂ DREPTATE și SĂ FIM TRATAȚI ÎN MOD CORECT!

Oricum, de noi nu veți scăpa niciodată! Nu-i uităm și nu-i iertăm pe cei care ne pun piedici.

Vom face tot posibilul să fim prezenți pe stadion! Pentru toți ceilalți suporteri care sunt departe, apelul nostru este să se implice prin cumpărarea de bilete virtuale de aici:

https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb-in-deplasare/sustine-programul-ddb-in-deplasare-03-dec-2021/

Citește și:

Discuție între Steliano Filip și Mircea Rednic

-->
Previous Discuție între Steliano Filip și Mircea Rednic
Next Scandal de proporții la viitoarea adversară a lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *