Dinamoviștii, lăudați: ”Au fost incredibili”


Dinamo a pierdut aseară contra Chindiei Târgoviște, în deplasare, fără să reușească măcar un șut pe poartă. Emil Săndoi însă îi laudă pe ”câini” datorită suporterilor extraordinari ai acestei echipe.

”Băieții cred că sunt mai euforici, la mine deja se derulează meciul, greșelile, cum trebuie corectate. Nu prea avem noi, antrenorii, timp să ne bucurăm, vă spun sincer. E adevărat, Dinamo nu a avut niciun șut pe poartă sau vreo ocazie clară de gol, poate Moldoveanu sau Mihaiu în prima repriză, o reluare din 6-7 metri peste poartă.

Noi cred că am mai avut 3-4 ocazii clare de gol, Florea două, Popa singur cu portarul. Vreau să îi felicit pe băieți pentru modul în care au stat defensiv, Dinamo a schimbat sistemul la pauză, noi pe parcursul reprizei a doua trebuia să gestionăm într-un anumit fel.

Cred că am fost o echipă pragmatică, care a reușit să depășească presiunea pe care galeria lui Dinamo a pus-o. Dom’ne, suporterii dinamoviști au fost incredibili, își poartă jucătorii spre evoluții bune! Dinamo are tineri cu un potențial fantastic. Dacă vor reuși să-și păstreze această echipă, în campionatul următor vor avea un cuvânt greu de spus”, a declarat Emil Săndoi, la Look Sport.

Citește și:

Pompierii români, eroi în Grecia: “De pe altă planetă”

Previous Florin Bratu este noul selecționer al României U21
Next INCREDIBIL Dinamo pe locul 6 într-un top european

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *