Șapte dinamoviști au făcut vizita medicală


Șapte dinamoviști au făcut astăzi vizita medicală, printre care și Filipe Nascimento, care ulterior a semnat contractul cu echipa din Ștefan cel Mare. 

Alături de Nascimento, la vizita medicală au mai fost prezenţi Hanca, Azer Busuladzic, Jaime Penedo, Ionuţ Nedelcearu, precum şi celelalte două achiziţii ale „câinilor”, Diogo Salomao şi Giorgios Katsikas.

Nascimento a evitat să ofere vreo declaraţie presei la INMS. Sergiu Hanca, s-a arătat încântat de venirea jucătorului care a marcat 6 goluri în 25 de meciuri, în sezonul trecut al Ligii 1.

„E un jucător foarte bun. Nu ştiu care e stadiul de pregătire, dar dacă e pregătit, ne va ajuta foarte mult”, a spus Hanca.

Sergiu a vorbit și despre celelalte două achiziţii ale „câinilor”, Diogo Salomao şi Giorgios Katsikas.
„Sunt băieţi ok, i-am primit cu căldură. E important să se integreze cât mau repede. Au venit puţin mai târziu şi trebuie să intre cât mai bine în programul echipei şi să formăm o echipă puternică”, a precizat Hanca.

Previous Sergiu Hanca: "La Dinamo am creat un grup foarte puternic și, dacă ne vom baza doar pe ce avem de făcut, o să castigam titlul".
Next OFICIAL Nascimento e dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *