Dinamoviștii îl desființează pe Rivaldinho


Dinamoviștii nu știu cum să scape de Rivaldinho, deși acesta nu a fost mai slab decât Adam Nemec, de exemplu. Are tot atâtea goluri în Liga 1, deși Vasile Miriuță l-a terminat psihic odată cu venirea sa la Dinamo. L-a trecut pe banca de rezerve fără prea multe explicații și relația dintre cei doi s-a deteriorat foarte repede. Dănuț Lupu a sărit și el la atac, dar are altă variantă.

„Ce se întâmplă cu Rivaldinho? Această întrebare cred că trebuie să i-o puneţi domnului fost director general Adrian Mutu. Poate ne spune dânsul de unde a avut atâta înverşunare ca să îl aducă pe Rivaldinho la Dinamo, nu? Sau poate ne spune mai multe şi domnul Cosmin Contra. Pe ei de ce nu îi întrebaţi? Eu zic că trebuie să se spele amândoi cu el pe cap. Ei au plecat şi ne-au lăsat cu aşa-zişii fotbalişti aduşi de ei la Dinamo.

Eu i-am transmis clar domnului Negoiţă că nu sunt de acord cu aducerea lui Rivaldinho. M-am opus cât am putut. Băiatul e jucător, dar fotbalist de Dinamo nu era niciodată. Te apucă râsul dacă te uiţi pe CV-ul său şi vezi câte goluri dăduse până să ajungă la Dinamo. Dacă marele Rivaldo a fost fotbalist, asta nu înseamnă că era sau mai bine spus este obligatoriu să fie şi fiul său.

Mutu ar trebui să iasă şi să spună de ce l-a adus pe Rivaldinho la Dinamo, nu credeţi? De ce a apărut la Dinamo jucătorul Albin? De ce şi pentru cine a fost îndepărtat Nistor? Sunt greşeli pe care trebuie să şi le asume amândoi. Dar ei au plecat şi l-au lăsat acum pe Miriuţă să se lupte cu toate greutăţile.

Rivaldinho trebuie să îşi ia golul cu Bilbao şi să facă peste 100 de DVD-uri cu el. Nu o să mai dea nici peste cinci ani un asemnea gol. Dacă îl pui acum să tragă la poartă din poziţia aia nici nu nimereşte poarta, dar să mai dea şi gol”, a spus Dănuț Lupu pentru Fanatik.

-->
Previous Cum ar mai putea veni un fotbalist la Dinamo
Next EXCLUSIV Care este adevărul în cazul Rivaldinho

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *