Dinamoviștii, discuții cu un antrenor-finanțator


Dinamo are nevoie urgent de o salvare din punct de vedere financiar. Până la această oră nu au intrat cei 1,5 milioane de euro promiși de Pablo Cortacero din Spania. Așa că singurii care fac eforturi pentru echipă rămân suporterii din DDB, care vor plăti astăzi 14.000 de euro către jucători, prime de joc pentru meciul cu Voluntari.

”Astăzi sau mâine ar trebui să intre banii, dar până acum nu au intrat”, au spus oficialii dinamoviști.

Suporterii l-ar fi dorit pe Mircea Rednic alături de ei dacă reușesc să scape de spanioli. Antrenorul ar fi venit antrenor-finanțator. ”Puriul” promisese 500.000 de euro de la el, atragerea unor noi sponsori, dar și niște oameni de afaceri din Belgia care să investească imediat 2 milioane de euro, scrie GSP.

Dar cum lucrurile întârzie la Dinamo să se întâmple, Rednic a ales să meargă ca antrenor la Viitorul Constanța și astăzi va susține primul antrenament la constănțeni.

Citește și:

Imagini terifiante la Spitalul din Reșița

Previous Cosmin Contra a anunțat oficial când pleacă de la Dinamo
Next Fostul căpitan care ia apărarea suporterilor: ”Foarte bine că s-au dus peste ei la hotel”

1 Comment

  1. decembrie 2, 2020
    Răspunde

    La DINAMO haousul continuă,incertitudinea este la ea acasă,informațiile proaste apar una două ,subiectul DINAMO nu mai dispare de la nici o știre sportivă ,se bucură toți dușmanii lui DINAMO care nu sânt puțini (FCSB,CRAIOVA,TIMIȘOARA-cei mai înverșunați) ,dar și ziariștii de propagandă anti-Dinamo (DIGI,PRO TV),așa că dacă mai este vreo șansă de salvare a brandului DINAMO este momentul ca cei care au bani să se arate ,altfel s-ar putea vorbi la trecut despre acest imens club din România !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *