--> -->

Dinamoviștii convocați la loturile naționale


-->
În ciuda poziției din clasament, a meciurilor foarte slabe și a statisticilor total nefavorabile unui brand precum Dinamo, echipa alb-roșie are 4 jucători convocați la loturile naționale.

Este vorba despre Costin Amzăr, selecționat la naționala U19 a României pentru Turul de elită din Croația, iar Antonio Bordușanu, David Țone și Cristian Delciu au fost convocați pentru acțiunea de pregătire din Turcia, a Naționalei U18.

La Naționala mare și la cele mici, sub 21 și sub 20 de ani, Dinamo nu are niciun jucător convocat.

Ce meciuri va jucate selecționatele României

România U19-Georgia U19 – 23 martie

Croația U19-România U19 – 26 martie

Islanda U19 – România U19 – 29 martie

România U20-Norvegia U20 – 24 martie

România U21-Finlanda U21 – 25 martie

România – Grecia – 25 martie

Israel – România – 29 martie

Ce a declarat Edi Iordănescu

„Împreună cu staff-ul pe care îl coordonez am avut ca obiectiv consolidarea unui lot echilibrat, cu soluţii multiple pe posturi. Am mers pe nucleul de fotbalişti conturat de Mirel Rădoi şi staff-ul său, pentru că perspectivele din finalul campaniei precedente sunt pozitive.

Am configurat cu obstacole acest lot. Spre exemplu, rapidistul Moldovan, pe care ne bazam, a ieşit din calcule după o testare, după care şi soluţia Iacob a picat din acelaşi motiv. În acelaşi timp, Stanciu va reprezenta oricând pentru mine şi echipa naţională o soluţie, doar că am decis să îl lăsăm să se adapteze la noul club. Iar pe Ianis Hagi îl aşteptăm cu toţii să revină cât mai repede în familia tricoloră după accidentare, suntem alături de el şi ne gândim la el.

Avem pentru această acţiune un lot în care se regăsec tricolori cu experienţă, dar şi jucători tineri şi foarte tineri al căror potenţial ne face încrezători că vor deveni certitudini. Ne dorim să-i ajutăm să se integreze, să se familiarizeze cu tot ce înseamnă naţionala României şi să-i impulsionăm pentru desăvârşirea lor ca jucători.

Am convocat şi jucători cu un istoric important la naţională care nu traversează poate cele mai bune perioade ale lor la nivel de club. Asta pentru că evaluarea noastră ne-a evidenţiat că ei pot fi recâştigaţi pentru provocările primei reprezentative, iar contextul acestor partide amicale este cel optim, şi că mai au multe de oferit naţionalei.

Pe lângă cei 26 de jucători convocaţi, avem o listă foarte valoroasă pentru noi compusă din fotbalişti asupra cărora ne-am concentrat şi ne concentrăm. Sunt jucători pe care îi monitorizăm permanent şi care pot fi convocaţi la următoarele acţiuni.”

Citește și:

Tribunal rus: Navalnîi, vinovat de fraudă!

-->
Previous Flavius Stoican îi răspunde lui Uhrin
Next Fotbaliștii se plâng de metodele cehului?!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.