Dinamoviștii cer întăriri. Ce spune Patriche


Dinamoviștii au trecut peste euforia promovării în SuperLigă și se așteaptă la dueluri grele în prima divizie. Mâine, băieții lui Ovidiu Burcă se vor reuni. Deocamdată, nu s-a făcut niciun transfer, din cauza interdicției încă în vigoare. Căpitanul Patriche cere întăriri.

Dinamo a trecut de FC Argeș la baraj, a promovat în SuperLigă, dar greul de acum începe. Campionatul care va începe peste o lună și jumătate se anunță dificil, mai ales că băieții lui Ovidiu Burcă au arătat că au slăbiciuni și în Liga 2. Tocmai de aceea, atât antrenorul, cât și jucătorii cer transferuri.

„Nu cred că ne va lua o echipă de sus, ne vor lua foate în serios. Să vedem și cu ce lot vom pleca la drum. Deocamdată nu știm nimic. Mai avem nevoie de întăriri. Va fi un sezon greu și, în Liga 2, nu am avut un lot foate numeros. S-a văzut în mare parte că am jucat aceiași jucători. În Liga 1 este altă calitate. Este alt fotbal, nu este ca în Liga 2. Ar fi normal să ne întărim, mai avem nevoie de jucători pentru că avem un lot foarte tânăr”, a declarat Răzvan Patriche, căpitanul dinamovist.

Chiar dacă la echipă nu sunt noutăți, fanii arată că sunt nerăbdători să-și vadă favoriții la muncă. Cumpără pe bandă rulantă abonamente pentru meciurile care se vor juca pe Stadionul Arcul de Triumf. Ieri, în câteva ore, se dăduseră peste 1.000 de abonamente. „La cum au fost suporterii alături de noi campionatul trecut, eu cred că vor fi și anul acesta”, a comentat Patriche.

Citește și

Poza vacanței de vară pentru dinamoviști: „Îl aduci aici?”

 

 

Previous Sacrificiile dinamoviștilor pentru promovare
Next Dinamo, în mare pericol să nu facă transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *