Dinamoviștii care au renunțat la cinci luni de salarii


Dusan Uhrin a plecat zilele trecute de la Dinamo. Un lucru mai puțin cunoscut este faptul că acesta a renunțat la toate salariile restante, gest care va fi urmat de un alt dinamovist, spre deosebire de jucătorii spanioli și ceilalți străini care vor merge la FIFA.

Dusan Uhrin avea nu mai puțin de cinci luni restanțe salariale. Cu toate acestea, cehul nu va depune memoriu împotriva clubului și nu mai dorește niciun ban ținând de problemele grave cu care se confruntă Dinamo.

După Dusan Uhrin, un alt dinamovist îi urmează acțiunile.

FANATIK a aflat că cel care a petrecut nu mai puțin de 20 de ani la Dinamo, fostul doctor al echipei, Liviu Bătineanu, a decis să renunțe la banii pe care îi avea de primit de la Dinamo, chiar dacă are mai bine de cinci luni de restanțe salariale. Cu toate astea, medicul nu va mai reveni la Dinamo, iar această problemă trebuie urgent rezolvată.

Chiar și în aceste condiții, Bătineanu ajută în continuare Dinamo și este sunat tot timpul de către jucători, care cer sfaturi sau vin la el pentru consultații, mai ales că fostul doctor al „câinilor” locuiește în apropierea bazei de pregătire de la Săftica. Iuliu Mureșan a avut o discuție cu medicul, însă acesta nu a vrut în ruptul capului să mai revină la Săftica.

Dinamo trebuie să rezolve urgent problema medicului, iar Constantin Tiberiu-Horcea, cel care a însoțit echipa în cantonamentul din Turcia nu a ajuns încă la o înțelegere cu cei din conducerea clubului. De altfel, Constantin Eftimescu și Iuliu Mureșan au declarat că vor încerca să îl convingă pe Liviu Bătineanu să revină la echipă.

„Am vorbit cu Liviu Bătineanu, o să avem o discuție mâine și sper să revină. Încercăm să îl convingem, dar avem și alte nume pe listă. E posibil să continue domnul Constantin Tiberiu-Horcea, care a fost în cantonament cu echipa în Turcia”, a spus administratorul special al clubului pentru FANATIK.

Citește și:

Diego Fabbrini atac furibund la DDB: „DDB a mințit”

-->
Previous Diego Fabbrini atac furibund la DDB: "DDB a mințit"
Next Fanii dinamoviști se întorc pe stadion. Toate detaliile și condițiile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *