Dinamoviștii avertizează: ”Nu trebuie”


Dinamoviștii avertizează că vor avea în continuare probleme dacă nu se concentrează un meci întreg să adune puncte. În clasament, după patru etape, Dinamo e pe ultimul loc, cu un singur punct aculumat.

”E un punct important. Ne întristează că am condus și am cedat puțin teren. Nu trebuie să luăm piciorul de pe accelerație. În a doua repriză am început bine, dar ne-au surprins. Ulterior, s-a jucat pe contre și nu am mai putut juca ce am exersat la antrenamente.

Pe final nu am mai avut răbdare. Nu am mai ținut de minge, nu am mai atacat pozițional. Dacă o făceam, puteam schimba soarta meciului. Dar asta e. Ne bucurăm de acest punct. A fost o deplasare grea, am plecat acum două zile. Acum trebuie să luăm ce e mai bun din acest meci, să mergem acasă și să pregătim următorul meci la victorie.

Ne bucurăm că facem progrese, dar trebuie să eliminăm micile greșeli, acele detalii care fac diferența în Liga 1. Suntem mulți tineri, dar trebuie să reglăm aceste puncte. Etapele trec și nu ne iartă nimeni. Degeaba jucăm frumos, dacă nu luăm puncte”, a spus Ricardo Grigore, la PrimaSport.

Citește și:

David Popovici i-a impresionat pe toți: unde își petrece vacanța

Previous L-a impresionat și pe un stelist
Next Eșec. Anunțul acționarilor lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *