Dinamoviștii au primă cu Timișoara


-->

Mai sunt mai puțin de 2 zile până la meciul cu Politehnica Timișoara, care ar putea s-o ducă pe Dinamo în play-off-ul Ligii 2. Jucătorii lui Ovidiu Burcă vor avea o primă în cazul unei victorii.

Un succes în partida de duminică va însemna pentru Dinamo șansa de a juca 10 partide pentru revenirea în Liga 1. Jucătorii roș-albi au moralul excelent, după victoria de la Sibiu, cu CSC Șelimbăr, dar și după ce au aflat că Stadionul Arcul de Triumf va fi plin la partida cu Timișoara.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, fiind la un joc pentru a obține accederea în play-off. Dincolo de această miză există și o rivalitate între noi și cei de la Poli Timișoara.

Eu îi simt pe băieți pregătiți, dar n-aș spune că e meciul meciurilor pentru Dinamo. Mă așteptam ca stadionul să fie sold-out după energia pe care au emanat-o fanii noștri la Sibiu.

Avem garanția că tot ceea ce înseamnă plăți pentru a obține această licență este asigurată de acționari. În contul tuturor oamenilor din club a intrat un salariu restant. Nu știu să vă spun dacă au fost DDB sau noul acționariat. Dacă muncim cu Timișoara, vom fi recompensați și cu o primă”, a declarat Ovidiu Burcă în conferința de presă care precede duelul cu bănățenii. Dinamo ocupă locul 6, cu 30 de puncte, în timp ce Poli Timișoara este penultima în Liga 2, cu 12 puncte.

Citește și

Prioritatea pentru Dinamo: noii șefi au acest termen

 

 

Previous Vlad Iacob a contactat un fotbalist: ”M-a sunat”
Next Cine este Gheorghe Manole, posibil nou acționar la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *