Dinamoviștii au găsit locație pentru cantonamentul de vară. Programul echipei Exclusiv


Dinamoviștii vor avea până la urmă cantonament de vară chiar dacă situația financiară a clubului nu este una prea bună. Dusan Uhrin a stabilit reunirea echipei pe 15 iunie, după urmează vizita medicală la INMS și ”câinii” vor avea cel puțin 8 zile de cantonament montan de vară care din informațiile noastre va fi plătit de unul dintre oamenii importanți din DDB și unul dintre sponsorii echipei care a susținut financiar mai multe deplasări ale ”câinilor”.

”În zonă are baza de pregătire și Fenerbahce”

”Ne-am orientat în primă vară spre Bistrița, apoi spre zona Brașov, dar terenurile erau așa și așa. Mai există varianta Bolu, în Turcia, unde ieși mai ieftin decât în țară, foarte ok ca preț, iar terenurile sunt foarte bune. Datele ar fi 20-28 iunie plus sau minus câteva zile, dar deocamdată nu e nimic bătut în cuie. E zonă de munte, cota 1000, iar în zonă are baza de pregătire și Fenerbahce. De asemenea, vremea este foarte bună pentru pregătire, acolo e chiar frig vara. Vom stabili exact zilele următoare”, a declarat Mario Nicolae pentru doardinamo.ro.

Localitatea Bolu este la 267 de kilometri de Istanbul, cam la jumătatea distanței dintre fostul oraș Constantinopol și capitala Turciei, Ankara. Temperatura maximă în Bolu este de 24.8 grade Celsius, iar cea minimă de 10.6 grade Celsius în luna iunie.

Citește și:

Clotilde Armand solicită Stare de Alertă în sectorul 1

-->
Previous Detalii despre viitorul lui Fabbrini la Dinamo
Next Lista de transferuri a lui Dinamo: ”Cu ei discutăm” Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.