Dinamoviștii au ajutat un copil să meargă. Implanturile Anastasiei au reușit


Mulți o știți deja pe Anastasia, fetița de 3 ani și jumătate care nu putea să meargă. Tot mulți au fost cei care au ajutat-o ca acest vis al micuței să se îndeplinească și să fie un copil normal. 4.000 de lei a fost suma cea mai mare pe care un suporter i-a oferit-o pentru un tricou al lui Hanca dar în primul rând pentru ca ea să se facă bine. Și nu doar atât, alți fani au licitat pentru tricourile lui Steliano Filip, Antun Palic sau un tricou DNL cu semnătura lui Bumba.

Așa că fetița a plecat la începutul lunii mai în Thailanda și s-a întors ieri în România cu mari progrese – acum poate să mănânce singură, să se miște și să ia în greutate.

”În Thailanda i-au pregătit mai întâi organismul pentru implant, i-au făcut toate investigațiile, apoi au urmat trei implanturi cu celule stem în coloană și încă două în venă. Am făcut hidroterapie, kinetoterapie și e mult mai bine. Sperăm că într-o lună se va putea ține singură pe picioare. Acum urmează să facem în țară o terapie specială ca să pună masă musculară pentru că ea forță are”, ne-a mărturisit Camelia Ivan, mama fetiței.

Anastasia are de gând după ce se face bine să vină la un meci al dinamoviștilor și să le mulțumească personal tuturor celor care au ajutat-o să devină un copil normal.

30.000 de dolari a avut nevoie Anastasia pentru a pleca în Thailanda și dinamoviștii, alături de alți oameni cu suflet mare, au ajutat-o pe micuță să-și împlinească visul.

Previous VIDEO Interviu cu cel mai bun jucător din finala Cupei României Under 17
Next Negoiță s-a conformat. Au început lucrările la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *