--> -->

Dinamoviști în echipa etapei 7


-->
Dinamo a câștigat ușor meciul cu Academica Clinceni, în ciuda rezultatului neașteptat de la pauză, 0-0. Eliminarea unui jucător de la Clinceni s-a dovedit foarte importantă în stabilirea scorului, 5-1.

Vlad Morar, intrat în repriza a doua, a reușit prima sa dublă în tricoul lui Dinamo. Astfel, LPF a decis să îl introducă în echipa etapei cu numărul 7. De asemenea, și Steliano Filip, care a reușit un assist, este printre evidențiații etapei.

Comunicat Dinamo

„Atacantul Vlad Morar și fundașul stânga Steliano Filip, căpitan în meciul cu Academica Clinceni, au prins tricouri de titulari în echipa etapei trecute în Liga 1, a 7-a de play-off și play-out, anunțată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Cu cele două goluri înscrise în poarta celor de la Clinceni, Vlad Morar a adunat 4 goluri în 10 etape de campionat pentru Dinamo București. ⚽

Steliano Filip a avut o contribuție majoră în victoria cu Academica Clinceni. „A contribuit cu două pase decisive la cel mai clar succes reuşit de Dinamo în acest sezon”, notează LPF.

Aici e Dinamo! 🔴⚪”

Vedetele etapei

PLAY-OUT, Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Gaz Metan Mediaş 3 – 1, Marius Ştefănescu (Sepsi OSK)

PLAY-OUT, Chindia Târgovişte – FC Rapid 1923 0 – 0, Mattias Kait (Rapid)

PLAY-OUT, Dinamo – Academica Clinceni 5 – 1, Vlad Morar (Dinamo – FOTO)

PLAY-OFF, Universitatea Craiova – FC Voluntari 1 – 0, Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova)

PLAY-OUT, FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1 – 0, Robert Popa (FC U 1948)

PLAY-OFF, CFR Cluj – Farul Constanţa 1 – 0, Daniel Birligea (CFR Cluj)

7.PLAY-OUT, CS Mioveni – FC Botoşani 0 – 2, Victor Dican (FC Botoşani)

PLAY-OFF, FCSB – FC Arges Piteşti 4 – 0, Darius Olaru (FCSB)

Echipa etapei

PORTAR

Robert Popa (FC U 1948 / 19 ani) – A avut șapte şuturi respinse, dintre care trei intră în categoria „supersave-uri”. Graţie intervenţiilor sale, craiovenii au terminat meciul fără gol primit.

FUNDAŞI

Ovidiu Popescu (FCSB / 28 de ani) – Utilizat şi în acest meci pe postul de fundaş dreapta, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Dominik Kovačić (FC U 1948 / 28 de ani) – A înscris golul care le-a adus oltenilor o nouă victorie. Prin acest succes, elevii lui Nicolo Napoli şi-au asigurat matematic prezenţa în Liga 1 şi în ediţia următoare.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) – Pe lângă jocul defensiv bun, a înscris pentru a doua oară în acest sezon, în care mai are şi trei pase decisive.

Steliano Filip (Dinamo / 27 de ani) – A contribuit cu două pase decisive la cel mai clar succes reuşit de Dinamo în acest sezon.

MIJLOCAŞI

Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani) – Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Liga 1, Ştefan Baiaram a marcat pentru a șaptea oară în campionatul actual.

Darius Olaru (FCSB / 24 de ani – FOTO) – Cu două goluri marcate şi un penalty scos, mijlocaşul roş-albaştrilor poate fi considerat cel mai bun jucător din ultima etapă.

Victor Dican (FC Botoşani / 21 de ani) – Devine un nume care atrage tot mai mult atenţia prin evoluţiile sale. A înscris pentru a doua
etapă la rând.

Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani) – Şi-a continuat evoluţiile lăudabile din ediţia curentă. A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ATACANŢI

Daniel Birligea (CFR Cluj / 22 de ani) – Introducerea sa pe teren s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Dan Petrescu. A înscris în premieră pe prima scenă din România.

Vlad Morar (Dinamo / 28 de ani) – Prin dubla reuşită în ultima etapă, vârful dinamoviştilor a ajuns la 30 de goluri marcate în 127 de meciuri bifate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 41 de ani) – Conduşi excelent de pe bancă, moldovenii s-au impus într-o deplasare dificilă şi au rămas cu şanse mari în lupta pentru barajul de Conference League

Citește și:

Turism responsabil: ”Nu uitați”

-->
Previous Record extraordinar atins de un membru DDB
Next Un nume important rămâne la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.