Se vinde Dinamo: „Am trimis deja documentele pentru due diligence”


Numărul 1 de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a dezvăluit că roș-albii sunt în discuții avansate spre a atrage finanțări, dar atenționează suporterii să nu mai creeze tulburări în jurul echipei, acestea fiind obstacole în atragerea noilor transferuri și a oamenilor de afaceri. Acesta a oferit un amplu interviu în GSP, interviu pe care vi-l vom prezenta și noi pe parcursul acestei zile.

– Care mai e situația discuțiilor cu acei investitori din Dubai sau din alte zone ale mapamondului?

– Avem discuții nu doar cu cei din Dubai, avem 4 convorbiri în acest moment. Două în străinătate, două în România. Cu unii dintre ei suntem mai avansați, în sensul în care am trimis deja documentele pentru due diligence, cu alții suntem într-o fază incipientă. A fost și pauza cauzată de Sărbători, a rămas ca în partea a doua a lunii ianuarie să reluăm discuțiile. Am mari speranțe.

– Ce obstacole sunt?

– Nu ne ajută tulburările din jurul echipei, scandalurile, rugămintea mea pentru suporteri este ca dincolo de problemele clubului, cine e sau nu antrenor, să strângem toți rândurile și să realizăm că trebuie să salvăm Dinamo. Eu cred că suporterii nu sunt interesați de nume, Rednic, Mureșan, Zăvăleanu, Stoican, ci de Dinamo. Această idee a brand-ului Dinamo trebuie apărată și salvgardate interesele acestui brand.

Citește și:

Ana Morodan, dezinhibată: ”Mă pot îmbrăca și în hipopotam. Nu port lenjerie intimă”

-->
Previous Iuliu Mureșan oferă o veste bună suporterilor
Next Zăvăleanu: „Mi-a spus că este dispus să ajute”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *