Dinamo vrea un jucător de la Craiova


Dinamo îl poate aduce pe Antoni Ivanov (26 de ani), mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, care nu mai e în planurile lui Reghecampf, însă tratativele sunt îngreunate de partea financiară.

Dinamo speră să ducă la bun sfârșit, în această săptămână, transferurile cu care să lupte pentru salvarea de la retrogradare. Roș-albii sunt blocați, momentan, de faptul că n-au reușit să rezolve plecările preconizate la începutul lui 2022.

Flavius Stoican a cerut jucători în toate cele trei zone centrale ale echipei. Pentru postul de mijlocaș atenția este sporită, iar până acum „câinii” n-au avut șansă. Kamer Qaka a ales Ungaria, după ce-și dăduse, inițial, acordul, apoi Jonathan Rodriguez preferă, încă, să se antreneze în afara lotului lui CFR Cluj, pentru 17.000 de euro/lună, decât să vină în Ștefan cel Mare și să riște apostrofările tribunei.

Dinamo mai este cu ochii pe Denis Ventura și Bautista Cascini de la Clinceni, dar a inițiat tratative și cu Antoni Ivanov, unul dintre jucătorii care nu mai fac parte din planurile de viitor ale celor de la CSU Craiova.

Conform informațiilor GSP.ro, roș-albii au dialogat cu impresarul fotbalistului, mai ales că bulgarul are o dezlegare din partea clubului din Bănie cum că poate trata cu oricine e dispus să-l achiziționeze cu 50.000 de euro, sumă plătită în tranșe, act valabil până pe 15 ianuarie.

Dinamo îl vrea pe Ivanov, bulgarul ar fi de acord să vină în Ștefan cel Mare, doar că la mijloc sunt banii. Lipsă, întrucât mijlocașul de 26 de ani ar trebui să-și mai ajusteze și salariul lunar, el câștigând în jur de 10.000 de euro la alb-albaștri. Dacă fotbalistul ar fi dispus la unele concesii, mai rămâne de rezolvat problema cu suma solicitată de către olteni. Se ia în calcul și varianta împrumutului.

Citește și:

Salariu mare pentru Sorescu, de play-off, la Dinamo: ”Totul e să fie pe gazon”

-->
Previous Un titular de la Dinamo lăudat: „Tigrul a strălucit”
Next Poveste incredibilă din mandatul lui Rednic: „Tu ce cauți aici?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.