--> -->

Dinamo vrea un jucător de la CFR Cluj


-->
Dinamo este pe cale să rezolve problema postului de portar. Iliev nu mai vrea să rămână la echipă, iar Eșanu are o mică accidentare. În aceste condiţii Flavius Stoican trebuie să se bazeze doar pe Ştefan Fara momentan. Din informaţiile FANATIK, „câinii” negociază un împrumut al lui Cristiano Figueiredo, de la CFR Cluj.

Dinamo are o problemă mare pe postul de portar. Plamen Iliev a declarat că nu mai vrea să rămână la Dinamo, iar în aceste condiţii Flavius Stoican trebuie să se bazeze doar pe Mihai Eşanu şi Ştefan Fara.

Din informaţiile FANATIK, CFR Cluj negociază împrumutul lui Cristiano Figueiredo la Dinamo. În acest moment, lusitanul este abia a treia variantă de la ardeleni după Hindrich şi Cristi Bălgrădean.

FANATIK a aflat că Figueiredo nu ar refuza un împrumut până în vară la Dinamo, obiectivul lui fiind să joace cât mai mult, în condiţiile în care el a prins doar două meciuri în poarta ardelenilor în sezonul de toamnă.

Cele două cluburi sunt în relaţii foarte bine. În vară, Dinamo l-a împrumutat pe Cătălin Itu de la CFR Cluj, mijlocaşul evoluând în tricoul “câinilor” până în iarnă, când ardelenii au fost constrânşi să îl ia înapoi pe mijlocaş.

Citește și:

Ce-a ajuns Dinamo: ori ”câine”, ori ”Survivor România”!

Previous Dinamo rămâne fără jucători pe un post-cheie
Next Ce se mai întămplă cu oferta din Arabia pentru Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *