Dinamo vrea un jucător de la Astra


Dinamo va aduce mai mulți jucători în perioada următoare, toți liberi de contract. Acest lucru a fost confirmat de către Mario Nicolae, cel care a spus că are acordul verbal a 3-4 jucători.

Telekom Sport anunță că Dinamo ar vrea să-l transfere pe Robert Riza de la Astra.

Pentru noul sezon, Dusan Uhrin l-ar putea avea la dispoziţie pe tânărul de 22 de ani Robert Riza. Fotbalistul de picior stâng poate acoperi două posturi, fundaş stânga şi atacant lateral dreapta, iar în ultimul sezon a jucat la Astra, pentru care a avut opt apariţii.

Oficialii dinamovişti vor să-l ia pe Robert Riza în cantonamentul echipei din Turcia, unde Steliano Filip ar putea lipsi, din cauza unei operaţii de deviaţie de sept.

Jucătorul de 22 de ani ar putea fi o soluţie şi în cazul unei plecări a lui Deian Sorescu, cel care a fost scos la vânzare, pe un milion de euro. Totuşi, mutarea lui Riza la clubul din Bucureşti e complicată. Momentan, alb-roşii nu au voie să facă transferuri, interdicţie dictată de UEFA. În plus, fotbalistul Astrei mai are oferte şi de la FC Voluntari, Academica Clinceni şi FC Argeş.

Citește și:

Un angajat de 20 de ani pleacă de la Dinamo

-->
Previous Un angajat de 20 de ani pleacă de la Dinamo
Next Lotul dinamoviștilor la reunirea echipei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *