Dinamo vrea să transfere unul dintre golgheterii României


Mai devreme vă anunțam de gravele probleme de la una dintre adversarele directe ale lui Dinamo din lupta pentru evitarea retrogradării, Academica Clinceni. Echipa riscă să rămână fără toți jucătorii, care de altfel își caută deja angajamente în altă parte. Dinamo l-a transferat deja pe Răzvan Patriche, îl mai dorește pe Denis Ventura, iar ultimul nume apărut este Cascini. Acesta este dorit și de Rapid, Gaz Metan și FC „U” Craiova.

Mijlocașul argentinian de 24 de ani nu maivrea să rămână la Academica Clinceni.

Ilfovenii mai au la dispoziție în acest moment doar 10 jucători pentru prima echipă, iar în 3-4 zile urmează ca alți 5 fotbaliști să părăsească echipa! Cel mai curtat dintre ei este Juan Bautista Cascini.

Cascini, care este cel mai bun fotbalist al Clinceniului în prima parte a sezonului, cu 7 goluri marcate, cere un salariu mare. La Clinceni încasa 7.000 de euro/lunar.

Din informațiile Gazetei, Federația Română de Fotbal a decis să acționeze împotriva Academicii, interzicându-le acestora să facă transferuri. Decizia se va menține până când clubul va reuși să își rezolve problemele financiare.

Citește și:

De ce refuză jucătorii să vină la Dinamo: „Există 2 motive”

-->
Previous De ce refuză jucătorii să vină la Dinamo: „Există 2 motive”
Next Dinamo vrea un om de bază de la o echipă de pe podium

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *