Dinamo vrea să plece din Ștefan cel Mare


Dinamo încă nu a bifat prima victorie de la întoarcerea pe banca tehnică a antrenorului Mircea Rednic, obținând un singur punct în urma derby-ului cu Rapid, încheiat 1-1.

Pe lângă problemele de ordin sportiv, „alb-roșii” se confruntă și cu probleme administrative pe fondul deteriorării rapide a gazonului de „acasă”, fapt ce l-a determinat pe Iuliu Mureșan să ia în calcul diferite soluții.

„Gazonul, nu, nu e… Și nici nu o să fie. E suprasolicitat gazonul. Pe lângă Dinamo, joacă și Clinceni și echipa din Liga 4, CS Dinamo. În 22 de zile, au fost 11 meciuri oficiale și 15 antrenamente. S-au antrenat și naționalele under. E un teren suprasolicitat și va fi mai rău.

Eu m-am gândit la mutare, dar nu ar fi bine. Echipa trebuie să joace acasă, să construiască. Când vor veni ploile, nu știu dacă mai putem juca. E greu pentru Liga 1 și pentru toți jucătorii.

Ne-am informat, ne-am adresat în scris și ni s-a spus că nu putem deocamdată, că nu e clară situația și nu știu ce” a mai adăugat oficialul de la Dinamo, pentru sursa citată anterior.” a declarat Iuliu Mureșan, pentru Telekom
Sport.

Citește și:

De ce evită Răducioiu să le ofere un răspuns concret ”câinilor”: ”Nu pot”

Previous Surpriză la antrenamentul de sâmbătă al lui Dinamo
Next Schimbare de strategie la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *