Dinamo vrea 2 foști rapidiști


Dinamo nu se mai bazează pe Marco Ehmann (21 de ani, fundaș central) și pe Antoni Ivanov (26 de ani, mijlocașul central). Marco Ehmann a reziliat de comun acord contractul cu Dinamo și a devenit jucător liber de contract.

Alb-roșiii au renunțat la Jami Djegherif (fundaș central francez de 23 de ani) și la Guillaume Thiry (mijlocaș central belgian, 22 de ani), după ce au picat testul de la Plopeni.

Cei doi jucători din liga a 6-a din Germania au fost aduși pe filiera lui Vlad Iacob, care a cochetat și ca impresar prin Marea Britanie (mai 2017 – ianuarie 2021). Negocierile cu Marc și Horșia au intrat în impas. Dinamo caută și un portar.

Doi jucători trecuți pe la Rapid, aproape să semneze cu Dinamo

Este vorba de mijlocașul marocan Saifeddine Alami (29 de ani), cel care în ultimul sezon a evoluat pentru Rapid în 13 meciuri, reușind să marcheze 2 goluri, și atacantul Darius Alexandru Pop. Un fotbalist care a activat ultima dată la Viitorul Dăești, în Liga 3.

Darius Pop a evoluat, de-a lungul carierei, între eșaloanele doi și trei ale fotbalului românesc, la echipe precum Rapid, Poli Timișoara, UTA sau Dunărea Călărași.

Conform informațiilor oferite de playsport.ro, cei doi jucători sunt în negocieri avansate cu Dinamo. Ovidiu Burcă îi cunoaște foarte bine pe cei doi jucători. Fostul fundaș se afla la Rapid, fie în conducere, fie pe banca tehnică, în perioadele în care cei doi jucători evoluau pentru giuleșteni.

Citește și:

De ce Dinamo îmbracă tricourile echipei U19 a ”câinilor”

Previous Concluziile lui Burcă după victoria de azi
Next Ce sumă trebuie să primească Bonetti

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *