Dinamo va mai avea doi noi fotbaliști la pregătire. Cine sunt aceștia


Dinamo va avea mai mulți fotbaliști noi înainte de începerea pregătirii, deși nu sunt prea mulți care să se înghesuie să semneze având în vedere situația echipei din Ștefan cel Mare. Singura variantă pentru Rednic este să găsească niște fotbaliști care nu jucat în ultima vreme și să le relanseze cariera.

O veste bună este că primul transfer făcut în ultimul mandat al lui Rednic, Nasser Aliji, se va întoarce la Dinamo și va pleca în cantonament cu lotul doar dacă va trece vizita medicală. În caz contrar, al putea rezilia contractul. El le-a transmis șefilor că și-a revenit și vrea să pună umărul la treabă pentru reconstrucția echipei.

Aliji este fundaș stânga și a semnat la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Din nefericire pentru el, n-a jucat niciun minut pentru Dinamo pentru că s-a accidentat la scurt timp după ce a semnat. Chiar dacă a mers la recuperare în Elveția, Rednic i-a transmis acestuia că îl așteaptă în ianuarie apt, și se pare că acest lucru s-a și întâmplat.

Tehnicianul lui Dinamo mai aduce un fotbalist cu grave probleme medicale. Este vorba despre Jordan Mustoe, un englez care s-a accidentat pe stradă în 2017. El va ajunge mâine în România și dacă va trece vizita medicală va parafa contractul cu echipa din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Sergiu Popovici a prins glas. Ce a zis despre Rednic

-->
Previous EXCLUSIV Penedo duce Dinamo în Panama: ”E un proiect”
Next Sergiu Popovici a prins glas. Ce a zis despre Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *