--> -->

Dinamo va legitima astăzi un fundaș


-->

Dinamo începe să se miște pe piața transferurilor, chiar dacă campionatul încă nu s-a terminat. Dacă aseară scriam despre o plecare(detalii), astăzi vorbim despre o revenire în echipa câinilor.

ProSport anunță că, Constantin Nica, cel care se antrenează cu Dinamo de câteva luni și care a fost aproape să semneze cu Dinamo încă din martie, va fi de astăzi oficial jucătorul „câinilor”.

Deși nu a mai jucat într-un meci oficial din septembrie 2019, pe vremea când evolua la FC Voluntari, Costi Nica este pregătit să revină în Liga 1.

„Nu zic că la primul meci, la al doilea sau la al treilea sunt cel mai bun de pe teren, pentru că nu am mai jucat de atâta timp. Nu sunt Superman să zbor, dar dacă joc 4-5 meciuri, nu cred că există fundaș dreapta mai bun decât mine în România, vă spun sincer.

La 20 de ani, eram în formă, dar nu aveam experiență. Acum, am și experiență și formă. Eu cred că sunt mult mai ok decât eram la 20 de ani. Văd altfel fotbalul, văd altfel oamenii, știu să gestionez altfel lucrurile, am stat și eu lângă oameni de mare valoare în Italia”, spunea Constantin Nica, la ProSport Live, în urmă cu aproximativ un an.

Citește și:

Declarație șocantă: „Am bătut toată echipa Dinamo în vestiar”

Previous Declarație șocantă: „Am bătut toată echipa Dinamo în vestiar”
Next Mihai Eșanu: „Sper să scape de ei”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *