Dinamo va juca oficial barajul de salvare


-->
Dinamo pierde la Mioveni cu 0-2 și acum, conform unor calcule simple, clubul alb roșu este oficial la baraj.

Dinamo a început bine meciul, având posesie net superioară în primele 15 minute. Deși nu și-au creat mari ocazii, „câinii” au avut acțiuni periculoase. Apoi, a urmat dezastrul.

Echipa antrenată de Dusan Uhrin nu a tras niciun șut pe spațiul porții, acest lucru spunând totul despre jocul pe care fotbaliștii l-au făcut astăzi.

Dinamo mai are de disputat 4 meciuri, cu Gaz Metan, Academica Clinceni, UTA Arad și FC Botoșani. Toate aceste 4 partide ar trebui să fie meciuri de pregătire pentru că, matematic, Dinamo va juca barajul.

Echipa își va schimba sigla

”Nu am purtat nicio discuție, doar am primit notificarea. Nu cred că a fost un moment care să îi stârnească supărarea. Anticipând treburile, am pornit de ceva vreme un proces de rebranding la care vor avea acces suporterii. Ei vor decide cum vom rebrendui echipa. Era de așteptat că folosind niște elemente care aparțineau altcuiva, la un moment dat lucrurile se vor schimba. Nu e o chestie care să ardă foarte tare Dinamo.

Singura problemă e în legătură cu particula FC, nu cu numele Dinamo. Nu e un nume exclusiv. CS Dinamo are înregistrată această marcă. Problema este la folosirea siglei cu câinii roșii. Nu mi se pare că face bine, dar nu am avut niciun fel de informații. Cu domnul Badea am avut o relație bună și deschisă, am stat la dialog în fiecare moment. Nu pot să zic că m-a deranjat. Era clar că lucrurile trebuie departajate. E o confuzie. Sunt trei societăți Dinamo, lumea nu știa ce să creadă. Nu mă deranjează pe mine.

Pe mine mă interesează să meargă treaba, probleme apar în fiecare zi. Investitorii cunosc aceste probleme. Discuțiile sunt anevoioase pentru că sunt multe elemente care se discută în amănunt. Nu avem certitudinea că măcar unul este hotărât să intervină în acționariatul lui Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la ProSport.

Citește și:

George Ivașcu a demisionat. Pe cine acuză

Previous Răzvan Zăvăleanu: ”Am început rebranduirea!”
Next Noi informații despre posibili investitori

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *