Dinamo unde e? Veste ÎNGRIJORĂTOARE pentru dinamoviști


Veste proastă în această dimineață pentru suporterii dinamoviști. Temerile oficialilor au fost justificate și în această dimineață, când s-a discutat despre stadioanele pentru EURO 2020, nimeni nu a mai menționat nimic de Dinamo.

”Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf sunt contractate, iar în prezent am depus documentaţia pentru autorizaţia de construire şi de demolare şi vom începe execuţia. Preconizăm ca până la sfârşitul anului să atingem un stadiu mediu de execuție de 70%. Sumele sunt alocate, iar în mai 2020 să poată avea loc pregătirile și antrenamentele prevăzute”, a spus Manuela Pătrăşcoiu, președintele CNI, la şedinţa comisiilor de buget-finanţe, la dezbaterea bugetului MDRAP.

„Din informaţiile pe care le avem de la Compania Naţională de Investiţii suntem în grafic şi până în martie 2020 putem fi gata cu cele trei stadioane. Ne dorim să fim pregătiţi şi avem bineînţeles şi un plan B chiar şi în ceea ce priveşte terenurile de antrenament”
Răzvan Burleanu, președinte FRF

„Ne interesează să avem o moştenire şi asta constă în cele patru stadioane, pentru că nu am mai avut parte de o astfel de investiţie din anii ‘70 şi asta va reprezenta un moment foarte important care ne va ajuta să dezvoltăm fotbalul în ţara noastră”
Răzvan Burleanu, președinte FRF

”Nimeni nu știe nimic despre stadion. Nu cred că sunt lucruri îmbucurătoare nici la celelalte stadioane. La Ghencea s-a schimbat numărul de locuri, la Rapid va trebui închiriată zona din fața stadionului, adică e o nebuloasă. Nu știu dacă vom avea vreun stadion până la data pe care cei din Guvern au promis-o pentru EURO 2020. Sunt convins că dacă Dinamo va avea un stadion noi va fi mult mai puternică. Acest club merită pentru tot ce a semnat în sportul românesc” Ionel Dănciulescu, pe 3 februarie 2019

În ce stadiu sunt celelalte trei stadioane

STEAUA
Au fost finalizate lucrările de demolare. De asemenea, au fost întocmite și depuse la instituțiile emitente, documentațiile necesare obținerii autorizației de construire precum și a avizelor și acordurilor necesare emiterii acesteia. Ultimele dintre aceste avize, respectiv avizul ISU și cel de protecție civila, au fost emise în data de 7 ianuarie 2019. Estimăm că în perioada următoare se va obține autorizația de construire, astfel încat să poată începe execuția lucrărilor de construire, în condiții specifice sezonului rece.

RAPID
A fost demarată etapa de întocmire a documentației în vederea obținerii autorizației de construire de la Primăria sectorului 6. Estimăm că lucrările de desființare parțială a construcțiilor existente pe amplasament să înceapă la mijlocul lunii februarie. În paralel cu execuția lucrărilor de desființare se va desfășura activitatea de obținere a tuturor avizelor necesare emiterii autorizației de construire, astfel încât lucrările de construire să poată fi demarate imediat ce sunt finalizate cele de desființare.

ARCUL DE TRIUMF
Se află în derulare procedura de obținere a avizelor și autorizației de construire. În paralel, Ministerul Tineretului și Federația Română de Rugby desfășoară activități de eliberare a amplasamentului, adică desființarea construcțiilor existente și de deviere a unei conducte de apă care traversează amplasamentul.

Citește și:

Giani Kiriță, provocat la bătaie de un fotbalist cu 284 de meciuri în Liga 1

-->
Previous CALCULE 5 lucruri din 7 trebuie să se întâmple ca Dinamo să fie în play-off
Next Giani Kiriță, provocat la bătaie de un fotbalist cu 284 de meciuri în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *