Dinamo transferă de la Farul și Argeș


Dinamo este în plină campanie de transferuri. „Câinii” vor să îl transfere pe Alin Dobrosavlevici de la Farul Constanța, pentru a consolida apărarea echipei.

Răzvan Patriche, fostul căpitan al Academicii Clinceni este primul transfer al “câinilor” din 2021, însă Dinamo vrea să mai aducă cel puţin încă un fundaş central.

Din informaţiile FANATIK, Dinamo este aproape de a-l transfera pe fostul junior de la Dinamo, Alin Dobrosavlevici. Astfel, Hagi ar putea întinde o mână de ajutor roş-albilor, pe care i-a învins fără emoţii în ultimul meci al anului 2021, 0-2 cu Farul.

Alin Dobrosavlevici nu este om de bază la Farul, având 10 prezenţe în echipă în prima parte a sezonului, însă doar de două ori a fost integralist. Din august, fundaşul lui Gică Hagi nu a mai prins cumulat 90 de minute.

Aceeași sursă a aflat că pe lista apărătorilor doriţi de Dinamo este şi Andrei Piţian. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu FC Argeş şi poate fi înregimentat de “câini”.

Deşi a fost pe “lista neagră” a echipei, Răzvan Popa ar putea rămâne la Dinamo. Apărătorul a fost pus la zid de Mircea Rednic după ultimul meci al anului, pierdut de 0-2 cu Farul, când a avut o parte de vină la golul lui George Ganea.

Citește și:

Dinamo vrea un fost atacant care a luat titlul cu CFR

-->
Previous Iuliu Mureșan a anunțat rezilieri noi de contract
Next Un titular de drept nu mai vrea să continue la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *