Dinamo țintește un atacant italian


Dinamo țintește un atacant dorit și de CFR Cluj. Este vorba despre atacantul italian Pietro Iemmello (29 de ani) de la Frosinone. Un fotbalist cu sute de meciuri pe primele două scene ale fotbalului italian, cu un C.V. impresionant.

Presa din Italia anunță că fotbalistul poate face obiectul unui transfer în aceste zile, mai ales că „fereastra” se închide pe 6 septembrie. În primă fază, Iemmello a fost dorit de CFR Cluj, însă acum este puțin probabilă mutarea sa în Gruia.

Conform italienilor, Pietro Iemmello era pe lista campioanei în momentul în care pe banca tehnică se afla Marius Șumudică. Odată cu schimbarea acestuia și venirea lui Dan Petrescu, sunt șanse mari ca strategia de transferuri să se fi schimbat la CFR Cluj. Cu siguranță profilul jucătorului rămâne în birourile de la Cluj, însă ultimul cuvânt în are Dan Petrescu.

Presa din Peninsulă anunță că jucătorul are mai mari șanse să ajungă la Dinamo, decât la CFR Cluj. Un atu îl reprezintă faptul că pe banca „câinilor” este un conațional al lui Iemmello, Dario Bonetti.

Acest lucru ar putea să cântărească decisiv la negocieri. Dinamo are mari probleme în ofensivă, iar în această vară, după ce s-a ridicat interdicția de transferuri, nu a transferat decât un singur atacant: macedoneanul Mirko Ivanovski.

Pietro Iemmello a evoluat în carieră la Foggia, Pro Vercelli, Perugia, Frosinone, Sassuolo, Benevento, Las Palmas, Novara și Spezia. De asemenea, este fost internațional italian de juniori U16, U17, U18 și U19.

Cel mai bun sezon al său s-a înregistrat în 2019/2020, la Perugia, când a reușit 19 goluri în 35 de partide, în Serie B.

Dacă ar alege să vină la Dinamo, Pietro Iemmello ar avea șanse mari de titularizare în fața mai tinerilor Robert Moldoveanu, Cătălin Măgureanu sau Mihai Neicuțescu. Singurul care mai poate juca pe acea poziție ar mai fi Mirko Ivanovski, jucător polivalent, care poate acoperi și benzile laterale.

Citește și:

Ioana Mihăilă îl atacă pe premierul Florin Cîțu: ”Iresponsabil. Știa din aprilie că nu sunt bani suficienți”

-->
Previous Gabi Torje savuros la conferință
Next FCSB se teme de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.