Dinamo-Steaua pe National Arena


-->
Conform Playsport, eternul derby dintre Dinamo și Steaua se va disputa, până la urmă, pe un stadion pe măsură. Chiar dacă cele două echipe se află în Liga secundă și în situații dificile, se anunță o atmosferă incendiară. Mai mult ca sigur, fanii rivalelor de moarte vor umple tribunele.

30.000 de euro va plăti conducerea din Ștefan cel Mare pentru a închiria stadionul, la care se vor adăuga și alte costuri. Este o sumă uriașă pentru clubul din Groapă, maia els că acesta este măcinat de datorii mari. Cu toate acestea, meciul cu Steaua poate reprezenta o rețetă financiară importantă. În plus, interesul pentru partida din 9 septembrie va fi unul mare și nici nu existau variante. Arena din Ștefan cel Mare nici nu a primit licența decât pentru partide din Liga a treia. De altfel, Dinamo a jucat primele partide la Clinceni, dar nici acolo nu au fost condiții care să îi mulțumească.

Alb-roșii nu au încă o casă stabilă, mai ales după ce varianta Arcul de Triumf pare că nu este posibilă. Echipa lui Burcă ar putea să evolueze și la Chiajna, dar pentru meciul cu Steaua, o astfel de arenă nu era considerată potrivită. Singura opțiune reală era Arena Națională, iar șefii ar fi luat deja decizia și un anunț va fi făcut în perioada următoare.

Citește și:

Ioan Andone, reacție după negocieri: ”M-aș fi bucurat”

Previous Ce urmează în perioada următoare
Next Nicoară recunoaște interesul pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *