Dinamo și Veszprem, pregătite de duel


Joi, 15 decembrie, Sala Polivalentă va găzdui un nou meci uriaș din faza grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin. Dinamo și Veszprem se vor lupta în etapa cu numărul 10 cu gândul la calificarea în sferturi. Ambele echipe sunt pregătite de duel, înregistrând succese în partidele de campionat.

Dinamo domină clar Liga Zimbrilor și vrea să-și securizeze și accederea în play-off-ul Ligii Campionilor. După egalul cu HC PPD Zagreb, băieții lui Xavi Pascual au evoluat în campionat contra celor de la CSU Suceava, în runda cu numărul 15. A fost un antrenament bun pentru roș-albi, chiar dacă oaspeții erau la doar 3 goluri distanță la pauză, 22-19. Dinamo s-a impus pe final cu 42-31, Negru și Akimenko, fiecare cu 6 reușite, fiind cei mai buni marcatori ai gazdelor. Dinamo a obținut, astfel, al 15-lea succes consecutiv în Liga Zimbrilor, având și un golaveraj consistent, 565-432. Distanța față de următoarea clasată, CSM Constanța, este de 10 puncte.

Și Telekom Veszprem are un moral bun înaintea deplasării de joi, de la București. S-a impus în campionat cu 42-28 contra celor de la CYEB Budakalasz. Elisson a fost MVP-ul partidei, cu 10 goluri marcate. „Am exersat câteva elemente, câteva faze pe care trebuie să le mai lucrăm în următoarele 3-4 zile, pentru a fi pregătiți pentru duelul cu Dinamo București”, a declarat Peter Gulyas, antrenorul secund al lui Veszprem. A fost completat de Patrik Ligetvari: „Am jucat așa cum ne-am propus și am pus distanță până la pauză. Urmează un meci important pentru noi la București”.

Înaintea duelului dintre Dinamo și Veszprem, băieții lui Xavi Pascual sunt pe locul 4, cu 10 puncte, în timp ce maghiarii au 15 puncte și se află pe poziția secundă. Primele 2 locuri merg direct în sferturile de finală, în timp ce echipele de pe pozițiile 3-6 din fiecare grupă intră în play-off.

Previous Cum s-a impus Iulian Roșu la Dinamo
Next Motivele rămânerii lui Xavi Pascual la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *