Dinamo și Rapid își doresc un jucător din Liga 1


Dinamo are nevoie de jucători, însă momentan nu poate face transferuri din cauza interdicției primite din partea UEFA. Mario Nicolae a anunțat că 3-4 jucători și-au dat deja acordul verbal pentru a veni la Dinamo. Mai rămâne ca aceștia să-și pună semnătura, odata cu ridicarea acestei interdicții.

Jo Santos, ultima oară la Viitorul, reușit 4 pase și un assist în cele 17 partide. El a recunoscut că are oferte de la Dinamo și Rapid.

„Am ofertă concretă și sunt două cluburi care s-au arătat interesate de mine. E vorba despre Rapid, ei sunt cei care s-au arătat interesați de mine și au ajuns să-mi și facă o ofertă concretă. Asta de la Rapid și am mai auzit și o discuție cu Dinamo, dar eu încă nu sunt decis. Sunt într-o etapă în care trebuie să asigur viața familiei mele și pe a mea. Rapid e un club imens, după cum vă ziceam, deja îi știam demult. Și când au venit să discutăm mi-am zis, Doamne, ce mă fac acum? Că am stat în dubii, dar trebuie să fiu rațional și să mă gândesc, pentru că eu am pierdut mulți bani aici, la Hermannstadt, pe care încă nu i-am recuperat.

A fost o ofertă foarte bună (n.r. de la Rapid), dublu de cât primeam la Viitorul, cu bonusuri și de toate. Dar eu încă nu m-am decis, respect mult Rapidul și pe celelalte echipe.”

Citește și:

Ultimele informații privind intrarea în insolvență

-->
Previous Mario Nicolae: "Cortacero vine la București”
Next Fabbrin a vorbit despre viitorul său la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *