Dinamo și-a luat atacant. A făcut astăzi vizita medicală


Dinamo mai reușește să bifeze un nou transfer pentru a reuși să câștige Cupa României și să se salveze de la retrogradare. Joseph Akpala, 34 de ani, atacant nigerian, a trecut vizita medicală și va semna până la finalul acestui sezon cu Dinamo cu opțiune de prelungire.

Joseph Akpala efectuat în această dimineață vizita medicală și a făcut chiar și un antrenament ușor. Urmează să fie prezentat în cel scurt timp de către dinamoviști,! Nigerianul va juca până la vară în Ștefan cel Mare.

Fotbalistul are, totuși, șanse reduse să fie vineri în lotul pentru meciul cu Clinceni, dar va fi luat în calcul pentru startul play-out-ului.

Suntem în mare parte înțeleși cu Akpala! Urmează ca zilele următoare să efectueze vizita medicală şi, dacă totul este în regulă, o să semneze până la finalul sezonului cu posibilitatea de a prelungi din vară pentru încă un sezon. Dar asta în condițiile în care vom vedea ce se va întâmpla, unde se va situa şi clubul, care va fi şi randamentul lui.

Acum e foarte devreme să discutăm despre asta. Discutăm de un contract până la finalul sezonului, agreat de ambele părţi. Vom vedea pe viitor dacă va fi prelungit”, a declarat Mario Nicolae pentru Realitatea.

Citește și:

ÎPS Teodosie, sprijinit de Raed Arafat: ”Toată lumea este de acord”

-->
Previous Mario Nicolae: „Trebuie să ne unim”
Next Magaye Gueye a fost din nou audiat. I-a fost stabilită soarta de către Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.